22 Eylül 2023 Cuma

Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’in Atatürk’e ve Türklere Hakaretine AKP ve Liderinin Suskunluğu!

 

Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’in Atatürk’e ve Türklere Hakaretine AKP ve Liderinin Suskunluğu!


Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’nin, Atatürk'ü hedef alan hakaret dolu sözlerine tepki yağdı. Buna AKP'nin sessizliği düşündürücü! Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk’ü çirkin sözlerle hedef alan Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih ithamlarına ilişkin AKP'den ve iktidar kanadından daha bir açıklama gelmezken; muhalefetten birçok kişi söz konusu alçakça işlenmiş sözlere teki koydu ve sert çıktı...

Atatürk’e hareket eden Atatürk düşmanlığı içine sinmiş olan Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih sınırları aşarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafıyla uygunsuz, yakışık almayan hareketlerle saygısızlık eden 17 yaşındaki İmam Hatip lisesi öğrenciye, “kahraman öğrenci diyerek övgüler düzerek destek verdi.

İstanbul Valiliği, bir lisede çekildiği iddia edilen görüntülerde Atatürk fotoğrafına uygunsuz davranışlarda bulunan 17 yaşındaki çocuğun, uygunsuz görüntüler nedeniyle yığınla halkın tepki vermesinden dolayı İstanbul Valiliği öğrencinin gözaltına alındığını duyurdu. Bu gösteriyor ki, çağdaşlıktan, bilimden ve değer yargılarından uzak eğitim sistemi olduğu!

Daha önceleri de defalarca Atatürk’e ve Türk Milletine karşı çirkin söylemleriyle gündem yazıp çizen bu Kuveytli Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih adlı kişi, 17 yaşındaki Atatürk’e hakaret eden öğrenciye destek verdiği şu densiz paylaşımda bulundu: “Bu kahraman öğrenci, Türkiye’de istediği üniversitede öğreniminin tüm masraflarını karşılayacak, ben de aşırı Kemalistler tarafından yargılanırsa onu savunacak avukatın ücretini karşılayacağım. Hesabını bilen varsa bana göndersin veya benimle iletişime geçmesini sağlasın.”

Bu Kuveytli, Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk düşmanı Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’in sosyal medya hesabından Atatürk’e yönelik kullandığı “Eşcinsel” olduğu iddiasıyla iğrenç hakaret içerikli yazılarını, Atatürk ve Türk Halkı’na yönelik birçok sayıda paylaşımı olduğu görüldü.

Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih, Trabzon’da bir Türk vatandaşının Arap bir turiste yumruk atarak bayıltması üzerine sosyal medya hesaplarından Türkiye’yi hedef alan açıklamalarda bulundu. Abdulaziz, attığı bir Tweette ise Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı etiketleyerek Atatürk’e yönelik çok çirkin sözler söylemesi dikkatleri çekti.

Kuveytli Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’in denen Kuveytli yazarın, Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik kabullenilmez itham ve hakaretlerini, her sosyal medya paylaşımı sonrası harekete geçmeyen, sessiz kalan hatta nerdeyse “biz diyemedik sen bari de” der gibi AKP ve liderinin sessizliği unutulur gibi değil...

Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih, şöyle yazıyordu: “Türk Vatandaşlığının çok ucuz bir yatırım olduğunu bir gün bir Arap’ın Türkiye Cumhurbaşkanı olmasını ve Atatürk’ün heykellerini yıkmasını diledi. Kuveytli yazarın paylaştığı Türk pasaportu hala Araplara ait sosyal medya hesaplarından kampanya olarak paylaşılıp reklamları yapılıyor.” Paylaşımı yapar.

Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih Türker’e “Barbar” ve “Vahşi” Diyerek Saldırmaktadır

Bitmedi, Kuveytli yazar Abdulaziz, bir başka paylaşımında da Türk tarihi ve Türkler hakkında şu skandal sözleri: “Barbar” bir başka gün ise “Vahşi” dediği paylaşımlarında görülmektedir.

Eğitimciler, başta İmam Hatip okullarında Atatürk düşmanları yetiştiriliyor...

Atatürk’ün fotoğrafına saygısızlık yapan 17 yaşında bir genç tutuklandı. Bu konuda Eğitimci Kadem Özbay, “Ne yazık ki doğduğundan beri hep aynı iktidarın yönetiminde, aynı değerleri aldı. Bir çocuğu gözaltına alınca sorunlar çözülüyor ya da çözüm için adım atılıyor sanılmasın. O çocuk ne yazık ki doğduğundan beri hep aynı iktidarın yönetimi altında büyüdü. Bir çocuğu, Kurtuluş Savaşı’nda savaştığımız ülkelerin vatandaşlarının dahi yapmayacağı nezaketsizliği yapabilecek aşamaya getiren sürece bakmamız gerekir” derken.

İlahiyatçı Cemil Kılıç da olayın geçtiği yerin imam hatip lisesi olduğunu: “İmam hatip liselerinde bazı öğrenciler Atatürk ve Türk düşmanı olarak yetiştiriliyor dediğimde inanmayanlar görsün. Bu sadece yansıyan dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise, Tweettir hesabından yaptığı paylaşımda “Beni ve Zafer Partisi’ni Birleşmiş Milletlere şikâyet edeceğini söyleyen, Araplara Türkiye’deki paralarını geri çekmeleri tavsiyesinde bulunan bu şerefsiz Kuveytli ahlaksız Atatürk’e ve Atatürk’ü seven herkese hakaret ediyor. Zafer Partisi Türkiye’ye gelen turistlere, okumak için gelen öğrencilere karşı olmadı. Ama Atatürk’e ve Türk Milletine küfreden bu Kuveytli alçağı ülkemizde istemiyoruz" sözlerine yer verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin partisinden: “Türk milletine ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve aşağılayıcı ifadelerde bulunan çöl faresi Abdülaziz Dwaihi bin Rumaih'in, Türkiye Cumhuriyeti'ne girmesi yasaklanmalı, Türkiye'deki tüm mal varlıklarına devlet tarafından derhal el konulmalıdır!” sözlerini söyledi.

Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’in Atatürk'e yönelttiği itham ve hakaretlere tepki yağarken; şu ana kadar AKP'den veya ikitdar kanadından konuya ilişkin bir kınama veya açıklama gelmemesi dikkat çekti. Selman Zebil 23 Eylül 2023

 

Hiç yorum yok:

ÖZGÜR ÖZEL SON GÜNLERDE NEREYE GİDİYOR?

Özgür Özel’in Son Günlerde Hatalar mı Yapıyor? ABD Savcılığı, New York Belediye Başkanı Eric Adams hakkında yolsuzluk ve rüşvet dahil, 5 fa...